Aankoopmakelaar

Aankoopbegeleiding

Bijzonder weinig mensen maken gebruik van een aankoopmakelaar. Dit ondanks dat het aankopen van een woning niet eenvoudig is. U wordt geconfronteerd met een verkopende makelaar, onderhandelingen, overeenkomsten, hypotheken, de overdracht, ontbindende voorwaarden en de notaris. Veelal is de verkopende makelaar degene die u daarover ook adviseert. Vergeet niet dat deze in dienst is van de verkopende partij.

Een aankoopmakelaar kan de te koop staande woning taxeren en bepalen of de vraagprijs een reële vraagprijs is. Op basis hiervan kunnen de onderhandelingen gestart worden. Met deze achtergrond kan er veel scherper geboden worden. Hetgeen in de regel voor een lagere aankoopprijs zorgt. Ook kan de aankoopmakelaar u adviseren in de ontbindende voorwaarden, termijnen en overeenkomsten.

Vast tarief: 

Als aankoopmakelaar kan ik u vrijblijvend bijstaan, adviseren en begeleiden in het proces van een woning kopen. Het volgende zal ik dan voor u betekenen:

 - begeleiden en adviseren bij een (tweede) bezichtiging;                                    - adviseren in de diverse voorwaarden bij een aankoop;                                   - ondersteunen, uitleggen en controleren van de koopovereenkomst;                  - begeleiden tijdens de notariële overdracht.

De communicatie met de verkopende makelaar en het onderhandelen over de aankoopprijs kan ik ook voor u doen. Wanneer door onderhandeling lager aangekocht wordt dan is het tarief een percentage van het verschil tussen de aankoopprijs en de vraagprijs. 

Dus... hoe meer van de prijs wordt af onderhandeld, hoe meer voordeel voor alle partijen. 

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact op onder: 06-83177664 of dennis@zorgeloosvanhuisnaarthuis.nl