Verkoopmakelaar

Denkt u wel eens aan verhuizen...

Of heeft u behoefte aan verandering of een volgende stap? Het zoeken naar een nieuwe woning is een mooi en intensief proces. 

Met deskundigheid, inzet en enthousiasme kan ik u hierin compleet begeleiden en ontzorgen. Van het verkoopproces van uw huidige woning tot het taxeren en aankopen van uw nieuwe woning. U als opdrachtgever staat altijd centraal.    

Uw mening is heel belangrijk. Ik doe het verkoopproces graag samen met u.

Kennismakingsgesprek

Bij een kennismakingsgesprek ontvangt u advies over de waarde van uw woning. Ik zal de bouwkundige staat en het oppervlak van de woning opnemen. Gebaseerd op deze gegevens en de huidige marktsituatie zal ik u adviseren over de mogelijke verkoopprijs. Tevens bespreken we hoe we de woning in de markt gaan zetten. U heeft daar ongetwijfeld ook een idee bij.

Tarief

Doordat ik een onafhankelijk makelaar ben kan ik met scherpe tarieven werken. Tijdens een kennismakingsgesprek zal ik u vertellen over de mogelijkheden. 

Ik garandeer u dat mijn courtage scherp is.

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact op onder: 06-83177664 of dennis@zorgeloosvanhuisnaarthuis.nl